Se den komplette liste af udstillinger under Curriculum Vitae

Artapestry International udstilling på Aalborg Kunstmuseum - november/december 2005
Aalborg Kunstmuseum er et af landets mest anerkendte udstillingssteder og danner i øjeblikket ramme om den internationale udstilling af gobelinkunst. Det er den internationale sammenslutning "Artapestry" som i 2005 holder sin første udstilling i Danmark. Det sker med en lang række kunstnere fra 16 lande i Europa. Ud af 300 værker er udvalgt 49 hvoraf de 7 er danske. Jeg er blandt de udvalgte og min "Kulturbananer" på 145x200cm udstilles nu i Aalborg og senere i 2006 på det kendte Deutsches Textilmuseum Krefeld i Tyskland, hvorefter udstillingen sendes til Paris.

Jubilæumsudstillingen i Officinet - januar/februar 2003
I Officinet som er en del af Danske Kunsthåndværkeres lokaler i Bredgade 66 viser jeg billedvævninger. Udstillingen omfatter ca. 20 værker og er et udvalg af de sidste fem års produktion. Inspirationen er hentet i fotos - enten egne eller fra tidsskrifter og fotobøger - som derefter er bearbejdet på computer med henblik på grafisk underlag for selve vævningerne.

Kulturcentret Gammelgård, Herlev Separat 1998
Til denne udstilling blev jeg inviteret til at udstille i kulturcentrets udstillingslokale (laden) efter at have undervist på stedet igennem næsten 10 år. Jeg udstillede en række store vævninnger udført på skaftevæv og gobelinvæv og en række mindre udført i form efter de principper som er beskrevet i mine bøger.

Fio 2 Brasil, Rundetårn 1997
Mødet mellem Vera Barros, som kommer fra det kolosale Brasilien i Sydamerika og tre danske vævere Dorthe Sigsgaard, Gina Hedegaard Nielsen og Malone Dietrich, satte tanker igang. Det lille Danmark med sine vævetraditioner som går mere end 1000 år tilbage og Brasiliens nyere multietniske kultur præget af stærke, klare farver og mangfoldighed i plantefibre - blev udgangspunkt for dialogen. Gruppen tog til Brasilien i 1995 og udvalgte sammen med en brasiliansk jury 25 Brasilianske væveres arbejder som skulle udstilles i Rundetårn i København. Udstillingen var en stor succes og blev i 1997 fulgt op af en dansk tekstiludstilling (Fio-2-Brasil) i Sao Paulo på Museo de Arte de Sao Paulo, MASP, hvor jeg også selv deltog.

Seks vævere, Munkeruphus, Dronningmølle 1995
De seks vævere præsenterer en kombination af fælles rødder og kvalifikationer samt en bred, perspektivrig horisont af måder og veje indenfor dansk tekstilkunst. Udstillingen er præget af den inderlige respekt for og samhørighed med det tekstile som råstof og virkemiddel, der kun kan gro gennem fingrene på en stædig målrettet kunstner, der kender sit håndværk til bunds. De seks kunstnere: Charlotte Schrøder. Birgit Birkkjær, Hanne Foss Brink, Tine Bøthun, Dorthe Sigsgaard og Anette Bendixen.

Dansk/Baltisk Kunsthåndværk, Rundetårn 1992
I mange år var de baltiske lande ukendte for os - endskønt de ligger så tæt på. Vi rejste 4 personer fra en til lejligheden sammensat arbejdsgruppe til de tre baltiske lande og fandt et udvalg af kunstnere til en udstilling i København. 18 baltiske kunstnere blev udvalg til udstillingen og inviteret til Danmark af Demokratifonden. I Rundetårn udstilledes de 18 værker fra Baltikum sammen med 32 værker fra Danmark som en spændende og anderledes udstilling.

Trapholt Kunstmuseeum Kolding 1986
Udstillingen “Keramik og Tekstil” var sammensat med værker af fire kunstnere - Torill Ruud Galsøe (tekstil), Anne Lise Bruun Pedersen (keramik), Jane Reumert (keramik) og Dorthe Sigsgaard (tekstil). Udstillingsgruppen blev sammensat til lejligheden på deltagernes eget initiativ. Yderligere omtale af udstillingen findes i årbogen Dansk Kunst 1988.